Značková pánská móda AVANTGARD v E-shopu Fashionin.cz

Svatební doplňky pro ženicha

Vyber 9858

 

Každá nevěsta sní o krásných šatech na svatbu, ale také, aby její ženich byl hezky oblečený.

Na bílé společenské košili ženicha vynikne buď kravata nebo motýlek v jakékoliv barvě. Většinou si nevěsta s ženichem zvolí svoji vysněnou barvu a vše na svatbě je pak laděno do stejné barvy.

Proto máme pro vás připravené svatební kravaty nebo motýlky ve všech různých barvách. Zadejte jen odstín barvy do vyhledávání a můžete porovnávat a uvidíte všechny produkty v jedné barvě.

 

---------------- *** ----------------

 

 Dalším důležitým doplňkem pro ženicha jsou manžetové knoflíčky, které nabízíme v řadě Premium nebo Lux v mnoha módních variantách.
573202510 mod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------- *** ---------------- 

 

Svatební kravaty, též nazývané jako regaty, jsou slavnostnější formou klasické kravaty, nabízíme je společně s kapesníčkem do klopy saka ve stejném odstínu. Regaty Premium jsou určitě tou správnou volbou a vybrat si můžete z široké nabídky barev a vzorů.577811810

Nezapomeňte také na ostatní důležité hosty na svatbě jako jsou svědek, otec nevěsty i ženicha nebo dědeček, pro které můžete připravit kravatu nebo motýlek na svatbu v jednom odstínu. Pro tuto příležitost nabízíme dřevěné dárkové krabičky s nápisem Ženich, Tatínek nebo Dědeček.

923372209253723092637000

   45820

 

 

Pro nejmenší účastníky na svatbě máme připravené také chlapecké regaty, kravaty a motýlky.