Značková pánská móda AVANTGARD v E-shopu Fashionin.cz

Roušky

Rouška chrání tebe i ostatní.

7972080-2 ss    Dvouvrstvá rouška s kapsou na filtr nebo bez kapsy je vhodná pro jakoukoliv činnost.

Kupte si roušku s kapsou pro větší ochranu.

Úpletová rouška je vhodná pro letní teplé dny nebo pro použití v uzavřených prostorech.

Rouška z úpletu Vás také ochrání.                 793230-2 ss

Roušky se liší také způsobem uchycení, které je pomocí šňůrek na zavázání nebo oušek, případně gumičkou za ucho bez vázání. Roušky nemají atest pro použití ve zdravotnictví.

Jak udržovat a prát roušku?

Bavlněné roušky ze 100% bavlny umožňují opakované použití.  Po použití roušku vyperte v pračce na maximální teplotu, perte odděleně od ostatních textilií. Roušku můžete také vyvařit v hrnci alespoň 5 minut a nechte v hrnci vychladnout. Následně vyžehlete ideálně napařovací žehličkou na nejvyšší teplotu. Roušku nikdy nepoužívejte znovu bez vyprání nebo vyvářky.

Jak správně nasadit roušku?

Před nasazením a po sundání roušky si důkladně umyjte ruce mýdlem a vodou. Roušku si nasaďte na obličej tak, aby zakrývala ústa a nos. Gumičky nebo šňůrky upevněte za hlavu a přesvědčte se, že rouška zakrývá váš nos, ústa i bradu. Při požívání roušky nebo sundávání se jí nedotýkejte, sahejte jen na provázky nebo gumičky. Během nošení se roušky nedotýkejte, při náhodném dotyku si očistěte ruce dezinfekcí nebo mýdlem a vodou. Když vaše rouška zvlhne, vyměňte ji za novou.